Projectbeschrijving

Een website waar om je vingers bij af te likken. Speels, modern, perfecte mobiele ervaring en vooral tof! Dit was de opdracht omschrijving. Challenge excepted.

“Een website om je vingers bij af te likken. Reserveer in Amersfoort of Alphen aan de Rijn bij deze lunchroom voor een overheerlijke high tea.”

Als je op zoek bent naar een momentje voor jezelf of met een ander, durf je buiten je comfort zone te stappen en verrassende maar bizar lekker dingen te eten? Dan ben je bij Healthy & Joy aan het juiste adres.

Een high tea reserveren kan hier nu ook. In twee vestigingen kan je terecht. Via de website geef je aan wanneer je aan wilt schuiven. De crew houdt het gezelligste tafeltje speciaal voor jou vrij.

De oude one-page pagina mocht uitgebreid worden. Ze hadden er namelijk een nieuwe vestiging bij, in Amersfoort. Alphen en Amersfoort hebben een andere sfeer en gevoel en dat moet op de pagina van de locatie overgebracht kunnen worden. Door passende teksten en toffe visuals.

Er staat bewust geen menukaart op de website. Waarom? Ze willen dat je die komt ervaren in de zaak. Laat je verrassen, adviseren en eet eens iets anders dan je normaal gewend bent. Dat kan daar namelijk!

Project Healthy and Joy

Resultaat

Honger gekregen? Bekijk de website via website van Healthy & Joy.

Terug naar portfolio

E-mail of social

Website updaten?

Interesse in een samenwerking of gewoon eens kennismaken en praten over de mogelijkheden voor het updaten of opnieuw opzetten van je website?

Mail me via mail@twanschipper.nl.

Je kunt me ook vinden en bereiken via LinkedIn.

Voorbeelden van projecten Twan Schipper