Even voorstellen
Twan Schipper.

Ik ben 27 jaar en woon in hartje centrum van Delft. In mijn vrije tijd moet ik mijn energie kwijt op de tennisbaan, achter de tafeltennistafel of in de sportschool. Ik luister veel muziek, bezoek regelmatig concerten en festivals en vind het leuk om te reizen.

Sinds januari 2019 werk ik als communicatieadviseur online bij zorgorganisatie Marente. Hier ben ik adviseur voor de ondersteunende diensten van de organisatie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de websites, onze socials en het intranet van de organisatie. Ik zet Marente neer als merk en laat door middel van employer branding zien hoe leuk het is om daar te werken.

Daarnaast ben ik freelance crossmedia designer en front-end developer. Voor een brede klantenbestand denk ik mee over de online strategie van organisaties. Ik ontwerp websites, zet dit ontwerp om in snelle, compacte code en zorg dat deze websites door middel van SEO optimalisatie goed gevonden worden in Google. Of ik ontwikkel communicatie-uitingen voor crossmediale campagnes en zet een sterk social media plan in om het bereik zo groot mogelijk te laten worden. Kortom, je kunt me voor een breed scala aan online vraagstukken inschakelen en ook binnen vesrchillende fases van het project.

Je kunt me benaderen voor:

  • Compleet uitdenken van een online vraagstuk
  • Het uitwerken van een design voor je website, webshop, webapplicatie of andere online- en offline uitingen
  • Een bestaande website updaten, uitbreiden of opnieuw vormgeven
  • Je website beter laten vinden door (technische) SEO optimalisatie
  • Het inregelen van social media campagnes en advertentiebeheer

E-mail of social

Contact opnemen

Interesse in een samenwerking of gewoon eens kennismaken en praten over de mogelijkheden?

Mail me via mail@twanschipper.nl.

Je kunt me ook vinden en bereiken via LinkedIn.

Voorbeelden van projecten Twan Schipper