Projectbeschrijving

Sinds 2012 heb ik verschillende drukwerk uitingen gemaakt voor mijn tafeltennisvereniging DHC in Delft. Ik hielp het bestuurslid PR om flyers te maken om zo nieuwe leden te werven en ook werd mij gevraagd na te denken over een clubblad. Een clubblad in magazine vorm werd mijn eerste idee en sindsdien is dit de vorm waarin het clubblad gegoten wordt. De laatste is #6, gemaakt in september 2018.

Het clubblad biedt ruimte om alle leden op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen en evenementen binnen de club. Daarnaast worden er meer randzaken aangehaald, zoals diepte-interviews met leden, nieuws vanuit de Nederlandse Tafeltennisbond en input van leden.

Naast het vormgeven van dit clubblad ga ik op zoek naar sponsoren die een advertentie in het clubblad willen plaatsen. Dit zorgt ieder jaar weer voor extra inkomsten voor de vereniging.

Voorbeelden van projecten Twan Schipper
"Dit clubblad in magazine vorm is jaarlijks de plek voor het lezen van de ontwikkelingen en de belangrijkste randzaken binnen de club."

Resultaat

De print exemplaren liggen inmiddels bij de vereniging en zijn vertrekt aan de sponsoren. De online variant is te vinden op de website van tafeltennisvereniging DHC.

Terug naar portfolio

E-mail of social

Contact opnemen

Interesse in een samenwerking of gewoon eens kennismaken en praten over de mogelijkheden?

Mail me via mail@twanschipper.nl.

Je kunt me ook vinden en bereiken via LinkedIn of Facebook.

Voorbeelden van projecten Twan Schipper