Projectbeschrijving

Clavis Piano’s is met drie filialen al meer dan 30 jaar een begrip als toetsenspeciaalzaak. Clavis zet in op hoogwaardige service en biedt extra’s als een stem-en serviceteam, heeft ruimtes om proef te komen spelen en heeft eigen ateliers voor reparaties. Ook helpen zij je graag aan de pianodocent die bij jouw past voor je lessen.

Tijdens mijn werkperiode bij Corn Group internetbureau hebben wij Clavis Piano’s als klant. Hiervoor hebben wij de webshop gemaakt en voeren wij continu updates door om ervoor te zorgen dat deze webshop beter wordt.

Ik denk samen met Clavis Piano’s mee over de verbeterpunten voor de website en kijk hoe het design verbeterd kan worden en kan zorgen voor meer conversie. Zo spar ik regelmatig over (technische) SEO verbeterpunten en breng ik updates door om de website gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker te maken. Zo is er de laatste tijd veel aandacht voor veiligheid en snelheid van de website. Door bestanden te comprimeren en afbeeldingen te optimaliseren is de website ruim 5x sneller geworden, en dat merkt de gebruiker.

Voorbeelden van projecten Twan Schipper
"Door de optimalisatie van de website is deze 5x sneller geworden dan hij was, en dat zorgt voor een toename van het website bezoek."

Resultaat

Het resultaat zie je op www.clavis.nl.

Terug naar portfolio

E-mail of social

Contact opnemen

Interesse in een samenwerking of gewoon eens kennismaken en praten over de mogelijkheden?

Mail me via mail@twanschipper.nl.

Je kunt me ook vinden en bereiken via LinkedIn of Facebook.

Voorbeelden van projecten Twan Schipper